Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Mirry Dijkstra

Pagina's: [1]
1
docent gevraagd / Re: Gecertificeerd docent gezocht in Amsterdam
« Gepost op: januari 04, 2015, 22:50:04  »
Geachte Ellen Dijkstra,

Bij deze reageer ik graag op uw oproep namens Capabel Taal tot gecertificeerde docenten NT2 woonachtig in Amsterdam e.o.
Ik ben neerlandica (UvA) en gecertificeerd docent NT2 (CNOPA) en heb ervaring met meerdere doelgroepen in Amsterdam (Taal en Ouderbetrokkenheid; Inburgering; Alfabetisering; heterogene groep gericht op meerdere taaldoeleinden) bij werkgevers NCB, CombiWel en InTop. Ik woon in Amsterdam, ben startende ZZP-er, ben per direct beschikbaar en kan in geval van een opdracht onmiddellijk een VAR WUO aanvragen. Mijn voorstel is om morgen in de loop van de ochtend even telefonisch contact met u op te nemen, indien dit u schikt. Daaraan voorafgaand kunt uiteraard alvast een kijkje nemen op Linkedin.   

Met vriendelijke groet,

drs. Mirry Dijkstra

2
Beste lezer,

Voor mij zijn taal en maatschappij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Reden te meer om destijds als neerlandica te kiezen voor het vak van docent Nederlands. Niet alleen vanwege de maatschappelijke dimensie van het vak, maar ook omdat ik zo met al mijn multiculturele medeburgers van de stad Amsterdam in contact zou komen. Onder mijn eigen naam, Mirry Dijkstra, en dat van mijn nieuwe taalbureau Het Gezegde, bied ik vanaf heden weer taalcursussen aan, aan alle doelgroepen en aan individuen met diverse taaldoeleinden.

Het was destijds een fantastische ervaring om de hele wereld aan tafel te krijgen. Na een korte omweg langs de maatschappelijke vraagstukken die voortkomen uit de metropool wil ik graag weer aan de slag. Ik heb reeds ervaring met verschillende doelgroepen: Alfabetisering, Inburgering, Taal & Ouderbetrokkenheid en groepen die qua taaldoelen meer heterogeen van aard waren (studenten, werkzoekenden).
Daarbij blijf ik door mijn onophoudelijke interesse voor de stad Amsterdam nauw betrokken bij de maatschappelijke ontwikkelingen op het snijvlak van het fysieke en sociale. Zo hoop ik in mijn lessen taal en maatschappij ook daadwerkelijk met elkaar te verbinden, opdat cursisten met de taal de sleutel tot de samenleving verkrijgen.

Graag ga ik met anderen de dialoog aan over het belang van taal en ontmoetingen met elkaar, want

Met de stad in mijn gedachten/ ben ik nooit alleen/ zij biedt mij de kans op vele ontmoetingen/ ja, daar ga ik heen.

Vriendelijke groeten,

drs. Mirry Dijkstra
U vindt mij ook op Linkedin.

Pagina's: [1]