Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Van Dale

Pagina's: [1]
1
nieuw lesmateriaal / Van Dale Dutch Grammar - CEFT A1 to B2 step-by-step
« Gepost op: juli 27, 2017, 14:07:25  »
In de succesvolle reeks Van Dale Grammatica’s is onlangs verschenen: Van Dale Dutch Grammar, speciaal gemaakt voor iedereen die Nederlands leert en wiens eerste of tweede taal Engels is.
De Van Dale Grammatica's worden gewaardeerd vanwege het glasheldere overzicht, de vernieuwende didactische indeling op ERK-niveau (CEFR) en de compleetheid.
Deze Van Dale Dutch Grammar is volgens hetzelfde principe gemaakt, maar nu is als steuntaal Engels gebruikt voor het leren van het Nederlands.
De Nederlandse grammatica wordt gepresenteerd in duidelijke tabellen en is ingedeeld op basis van het Europees Referentiekader (ERK). Er is een duidelijke opbouw van het basisniveau A1 tot niveau B2. Omdat elk niveau z’n eigen kleur heeft, is het opzoeken heel makkelijk. Elk grammaticaal onderwerp wordt geïntroduceerd met een overzichtspagina. Bij de uitleg staan veel heldere voorbeeldzinnen die steeds passen bij het betreffende ERK-niveau.

De Van Dale Dutch Grammar is geschreven door ervaren taaldocenten en heeft net als de andere Van Dale Grammatica’s een handzaam formaat. Door de slappe kaft gaat opzoeken makkelijk en snel. De prijs is € 24,99, ISBN: 9789460773587. E-books (ePub3): € 17,99. Verkrijgbaar via de reguliere (online)boekhandel en in de Van Dale-webwinkel: https://webwinkel.vandale.nl/nt2
In de Van Dale-webwinkel staat ook een voorproefje (bladerbare pdf): https://issuu.com/vbku/docs/9789460773587_biw_inkijk

--------------------
This book gives you a complete overview of Dutch grammar. The grammar is explained at different levels of language proficiency, so that you can study it at the level that suits you best. And the easy-to-use tables make even the most difficult aspects of Dutch grammar clear and understandable.

Get a grip on Dutch grammar!
•   Presented in clear tables
•   Explained at different levels, based on the Common European Framework of Reference for Languages (CEFR)
•   Clearly structured from basic level A1 to level B2
•   Each level has its own colour for easy recognition
•   Clear example sentences suited to each CEFR level

The Van Dale Dutch Grammar has been written by experienced language teachers. It is indispensable for anyone who is learning Dutch and whose first or second language is English.

2
nieuw lesmateriaal / Van Dale Online, Nederlands als tweede taal (NT2)
« Gepost op: juli 27, 2017, 13:51:37  »
Als je leeromgeving digitaal is, wil je dat je hulpmiddelen ook digitaal zijn. Van Dale Online op school Nederlands als tweede taal (NT2) biedt dezelfde voordelen als het papieren woordenboek, maar heeft extra's. Zo is Online geschikt voor elk scherm, van digibord tot smartphone. Je kunt luisteren naar de juiste uitspraak van alle 15.000 trefwoorden, zowel in het Nederlands als het Vlaams. En digitaal werken biedt meer, zoals zoeken in de definities en voorbeeldzinnen, en doorklikken op een lastig woord in de uitleg.

Via deze link kom je bij een vrijblijvende proeftoegang: www.vandale.nl/nt2. Direct bestellen kan ook voor € 4,99 per jaar.

3
Het Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands als tweede taal (NT2) is volledig herzien. Dit woordenboek is speciaal gemaakt voor mensen die Nederlands als tweede taal leren. Met de 15.000 belangrijkste trefwoorden en uitdrukkingen in het Nederlands is dit al vele jaren het meest gebruikte woordenboek in het NT2-onderwijs. Voor leerders van het Nederlands, van inburgeraars tot expats.

Het Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands als tweede taal (NT2) is verkrijgbaar bij de reguliere (online)boekhandel en in de webwinkel van Van Dale: https://webwinkel.vandale.nl/van-dale-pocketwoordenboek-nederlands-als-tweede-taal-nt2-9789460773624
Prijs € 16,99

Pagina's: [1]