Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - rkosten

Pagina's: [1]
1
docent beschikbaar / ervaren nt2 docent omgeving Rotterdam
« Gepost op: augustus 25, 2013, 15:00:19  »
Beste mensen,

Helaas verdwijnen bij mijn huidige werkgever formatieplaatsen NT2 en ben ik daardoor in 2013 boventallig geworden.Mijn huidige werkgever wil mij niet meer inzetten als NT2-docent.

Momenteel beraadt mijn werkgever zich op andere werkzaamheden voor mij.
Voor zover ik kan inschatten is de uitkomst van dit proces verre van zeker.

In de tussentijd bied ik me aan als docent nt2/inburgering met brede ervaring sinds 1998 in diverse doelgroepen ( analfabeten, laaggeletterden, inburgeraars , middelopgeleiden) en met diverse methoden. In opdracht van mijn werkgever ben ik ook als NT2-docent "uitgeleend" geweest aan andere partijen.
Ervaring met begeleiding portfolio's en voorbereiding op het oude inburgeringsexamen, ook in duale trajecten.
Gecertificeerd NT2-docent.
Woonachtig in Rotterdam-Zuid met voorkeur voor werk in de regio Rijnmond of directe omgeving.

In mijn lesstijl hecht ik aan structuur, afwisseling, herhaling, interactie en duidelijke communicatie met cursisten.Een lesmethode beschouw ik als een belangrijke leidraad voor de lessen, maar niet als knellend keurslijf.Een docent moet de methode kritisch volgen en oog hebben voor de behoeften van de lesgroep en het doel van de cursus.
Ik streef ernaar door alle cursisten begrepen te worden en in de lessen bij iedere cursist op zijn of haar niveau vooruitgang te bespeuren.

Uw reacties zijn welkom.
Op dit moment moet ik nog rekening houden met mogelijke ontwikkelingen in mijn takenpakket bij mijn huidige werkgever.Ik vraag hiervoor  uw begrip.


Ron Kosten
r.kosten@solcon.nl
Rotterdam

Pagina's: [1]