Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Suzanne72

Pages: [1]
1
Dag dames,
Ik ben momenteel in opleiding op de hogeschool in Utrecht. Ik heb zelf hiervoor gekozen omdat ik al een theoretische opleiding NT2 heb gevolgd bij de VU en een heel praktische opleiding wilde. Dat is gelukt ☺️.
De VU is wat theoretischer, je krijgt eerst de theorie en na een half jaar moet je stage gaan lopen. Zoals gezegd is de Hogeschool Utrecht praktischer en is het de bedoeling dat je meteen stage loopt. Voordeel van de HU is dat het een blended learning opleiding is en dat je 1x per 2 weken naar Utrecht moet. Volgens mij zijn er geen slechte scholen, het is net waar je voorkeur naar toe gaat en wat je mogelijkheden zijn.
Succes met kiezen!

2
Ik ben een aantal jaren geleden afgestudeerd in Toegepaste Taalwetenschap en momenteel in opleiding als docent NT2. Ik heb veel ervaring in het begeleiden van vrijwillige NT2 docenten en geef momenteel NT2 les aan anderstaligen. Vanaf januari 2016 ben ik beschikbaar voor een aantal dagdelen in de IJmond en Noord en Midden Kennemerland.

Pages: [1]