Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - SJoosten

Pagina's: 1 [2]
16
Docent Nederlands op de werkvloer,
Voor ons traject Nederlands op de werkvloer zijn we op zoek naar een gecertificeerd NT2 docent met ervaring met het verzorgen van lessen op of over de werkvloer. Van u wordt verwacht dat u zelf lesmateriaal ontwikkelt gericht op het bedrijf. Ook voert u zelf intake gesprekken/voortgangsgesprekken e.d en u bent het aanspreekpunt voor het bedrijf. Een leuke functie met ruimte voor eigen initiatief. Ervaring met het zelf ontwikkelen van lesmateriaal is een harde eis. Een leuke functie waarbinnen veel ruimte is voor eigen initiatief.
Heeft u interesse? Stuur dan uw motivatiebrief + cv naar: SJoosten@tama-tc.nl

17
Voor onze ONA trajecten zoeken wij een docent NT2 die tevens ervaring/kennis heeft op de volgende gebieden (harde eis):
- Kennis van de Nederlandse arbeidsmarkt, van het bedrijfsleven en de eisen die werkgevers stellen.
- Kennis van (beroeps)onderwijs in Nederland, instroomeisen en financieringsmogelijkheden.
- kennis van werkzoekprocedures, de gang van zaken daarbij in verschillende bedrijfstakken en normen voor een goed cv/sollicitatiebrief.
- kunnen toeleiden naar de arbeidsmarkt.
Onze voorkeur gaat uit naar een gecertificeerd NT2 docent maar ook iemand met ervaring binnen het NT2 onderwijs kan solliciteren.
Heeft u interesse? Stuur dan uw motivatiebrief + cv naar: SJoosten@tama-tc.nl

18
Voor ons alfa OLC zijn we op zoek naar een begeleider. De begeleider helpt de cursisten om computervaardig te worden, helpt met de oefeningen en geeft individuele begeleiding aan cursisten die op specifieke punten uitvallen in de les. De OLC begeleider overlegt geregeld met de docent die aan de groep lesgeeft. Enige ervaring met het begeleiden van cursisten die leren lezen en schrijven is een vereiste.Momenteel zoeken we iemand voor 2 dagdelen per week maar vanaf week 47 voor 3 dagdelen. Heeft u interesse mail dan uw cv naar SJoosten@tama-tc.nl

19
docent gevraagd / docenten NT2 Alphen aan den Rijn Tama Talentcentrum
« Gepost op: augustus 22, 2015, 20:08:52  »
Voor nieuwe groepen in de toekomst zijn wij op zoek naar NT2 docenten voor onze verschillende soorten groepen namelijk:
- alfabetisering
- langzame leerders richting het inburgeringsexamen
- snelle leerders richting STEX I of II
Vanuit de overtuiging dat deze groepen anders bediend moeten worden, vragen wij u in uw sollicitatiebrief aan te geven aan welke groep u les kunt geven en welke ervaring u hiermee heeft. Wij zijn op zoek naar ZZP'ers met VAR-wuo met interesse in het bedrijf dus niet naar docenten die alleen hun les komen afdraaien. Herkent u zich hierin dan kunt u een e-mail sturen aan SJoosten@tama-tc.nl. Graag met cv.

20
Tama Talentcentrum zoekt met spoed voor de maandag en de woensdagochtend een docent voor een groep langzame leerders tussen A1 en A2. De lessen zijn tot 4 oktober. Stuur je cv plus motivatiebrief naar SJoosten@tama-tc.nl. Alleen reageren als je per direct op deze dagen kunt werken. Uitbreiding van het aantal uren in de toekomst behoort tot de mogelijkheden.

21
Tama Talentcentrum in Alphen aan den Rijn gaat starten met intensieve cursussen voor hoog opgeleide cursisten met als eindniveau B2. Heeft u ervaring met het werken met universitaire cursisten dan wordt u van harte uitgenodigd om te solliciteren. Omdat het project nog in de kinderschoenen staat, zoeken we iemand die initiatief neemt en meedenkt met het vormgeven van het traject. Spreekt u dit aan mail dan uw motivatiebrief en cv naar SJoosten@tama-tc.nl

22
docent gevraagd / per 6-1-15 bevoegd docent met gevoel voor grammatica
« Gepost op: december 22, 2014, 18:03:20  »
Tama Talentcentrum zoekt voor 4 dagdelen een bevoegd/gecertificeerd docent voor wie grammatica een belangrijk onderdeel vormt van de les. De lessen worden gegeven aan hoger opgeleiden. We zoeken iemand voor de dinsdag morgen en middag, de woensdagmorgen en de vrijdagmorgen. De werkzaamheden gaan in op 6 januari en de gesprekken met geschikte kandidaten zullen plaatsvinden op maandag 5 januari. De school is gevestigd in Alphen aan den Rijn.

23
docent gevraagd / Re: docent alfabetisering
« Gepost op: december 09, 2014, 12:05:56  »
Vergeten te vermelden dat de taalschool in Alphen aan den Rijn is.

24
docent gevraagd / docent alfabetisering
« Gepost op: december 08, 2014, 08:52:45  »
Per direct zoeken wij een docent alfabetisering die beschikbaar is op maandagmiddag, dinsdagmiddag en donderdag ochtend en middag. Ervaring met alfabetisering of de wil om je helemaal in te leven in het alfabetiseringsproces zijn een must. Stuur je cv en je motivatiebrief naar SJoosten@tama-tc.nl. Ook docenten die al op een eerdere vacature gereageerd hebben, worden uitgenodigd te reageren.

25
docent gevraagd / bevoegd docent NT2 Alphen aan den Rijn
« Gepost op: december 01, 2014, 00:26:18  »
Tama Talentcentrum is op zoek naar een docent NT2. In eerste instantie gaat het slechts om 3 uur op donderdagmiddag. Uitbreiding van het aantal uren behoort echter tot de mogelijkheden. Het betreft een groep hoger opgeleide cursisten. Centraal staat om hen een goede basis mee te geven waarbij grammatica weer mag. Ik ben dan ook op zoek naar iemand die ervaring heeft met het lesgeven aan hoger opgeleiden en die in staat is om de grammatica duidelijk uit te leggen. Heeft u interesse? Stuur dan uw motivatiebrief + CV naar: sjoosten@tama-tc.nl

26
docent gevraagd / Docent alfabetisering per direct in Alphen aan den Rijn
« Gepost op: oktober 09, 2014, 17:15:47  »
Tama talentcentrum zoekt op korte termijn een bevlogen alfabetiseringsdocent. Momenteel zoeken we iemand voor dinsdag van 9.00 uur - 12.00 uur en van 13.00 - 16.00 en voor donderdag van 13.00 uur - 16.00 uur. Uitbreiding van het aantal uren behoort binnen de alfabetisering tot de mogelijkheden. Kennis van verschillende alfabetiseringsmethoden is een pré. Bent u de geduldige docent die wij zoeken? Mail dan naar sjoosten@tama-tc.nl.

27
docent gevraagd / allround docent NT2 omgeving Alphen aan den Rijn/Leiden
« Gepost op: september 03, 2014, 14:41:47  »
Vanwege snelle groei van ons bedrijf zijn wij voor de toekomst op zoek naar nieuwe docenten. We zijn op zoek naar docenten die aan verschillende doelgroepen les kunnen geven. Eigen initiatief wordt binnen onze organisatie gewaardeerd. Bent u deze breed inzetbare docent dan ontvang ik graag uw motivatiebrief en cv. Mijn mailadres is sjoosten@tama-tc.nl. Wilt u meer informatie over ons bedrijf kijk dan op www.tamatalent.nl.

28
Beste Wil,
Momenteel zoeken we iemand voor 2 dagdelen. Dit kan echter in de toekomst meer worden.
Groeten, Susan Joosten

29
Sinds kort verzorgt TAMA Talentcentrum inburgeringscursussen in Alphen aan de Rijn en Hazerswoude-Rijndijk. Voor onze nog niet (volledig) gealfabetiseerde cursisten zijn we op zoek naar iemand die hen les wil geven en die daarnaast meedenkt over de vormgeving van het traject. Ben jij deze alfabetiseringsspecialist, stuur dan je cv en je motivatiebrief naar sjoosten@tama-tc.nl. Onze voorkeur gaat uit naar iemand uit de omgeving Alphen aan den Rijn/Leiden.

Pagina's: 1 [2]