Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
docent gevraagd / Nt2 docent gevraagd voor expertmeeting
« Laatste bericht door Wietske123 Gepost op februari 11, 2020, 22:06:33  »
expertmeeting docenten examinering op 19 februari 15.00 uur -17.00 uur in Utrecht
 
Afgelopen maanden is in opdracht van SZW een onderzoek uitgevoerd naar het inzetten van openbare itembanken voor de A2 examens.
Er ligt een conceptrapport en SZW zou de uitkomsten graag bespreken met een groep van docenten, met name gericht op hoe het inzetten van een openbare itembank de manier van lesgeven beïnvloedt en hoe docenten daar tegenaan kijken.
 
Heb je belangstelling om bij deze meeting aanwezig te zijn?
Mail je naam naar het secretariaat van de BVNT2
secretariaat@bvnt2org

Met vriendelijke groeten
Namens het bestuur van de BVNT2
Wietske Zwaagstra
2
inburgering / Expertmeeting nt2 docenten examinering 19 februari a.s.
« Laatste bericht door Wietske123 Gepost op februari 09, 2020, 22:23:14  »
Afgelopen maanden is er een onderzoek uitgevoerd naar het inzetten van openbare itembanken voor de A2 examens. Er ligt een conceptrapport en SZW zou de uitkomsten graag bespreken met een groep van NT2 docenten, met name gericht op hoe het inzetten van een openbare itembank de manier van lesgeven beïnvloedt en hoe docenten daar tegenaan kijken.

Aan deze expertmeeting kunnen 10-12 docenten deelnemen.
De bijeenkomst is 19 februari vanaf 15.00 uur in Utrecht.
Mocht je belangstelling hebben stuur dan z.s.m. een e-mail naar
secretariaat@bvnt2.org

Met vriendelijke groeten,
Namens het bestuur van de BVNT2
Wietske Zwaagstra

 
3
docent gevraagd / NT2 docent gezocht in Dongen, Breda en Tilburg
« Laatste bericht door Helen Jansen Gepost op februari 08, 2020, 00:44:55  »
Beste NT2-docent,

Per direct zijn wij opzoek naar NT2-docenten voor onze nieuwe locatie in Dongen. Wij zijn ook van plan om nieuwe leslocaties in Breda en Tilburg te openen. Ben jij beschikbaar voor tenminste 2 dagdelen per week? Wil je onze nieuwe collega worden? Voor vragen stuur een bericht naar taal.school.informatie@gmail.com


Met vriendelijke groet,
Dutch Time
4
Te koop aangeboden / NT2 boeken te koop (of (bijna of helemaal) te geef)
« Laatste bericht door Paulussie Gepost op januari 27, 2020, 23:37:48  »
Anderhalf jaar geleden heb ik mijn lier zo goed als aan de wilgen gehangen. Ik heb nog twee boekenplanken vol met nt2-methoden en ander nt2-gerelateerd materiaal. Veel ervan wil ik graag tegen een zacht prijsje kwijt. Ik zal een en ander in dozen verzamelen en als je belangstelling hebt kun je een keer bij mij in Amsterdam komen neuzen en tegen een vriendelijke vergoeding meenemen wat er van je gading is. Om je een indruk te geven van wat er is, hier twee foto's. Let op: er is meer en niet al het geëtaleerde wil ik kwijt.
http://www.interneth.net/images/plank_1.jpg
http://www.interneth.net/images/plank_2.jpg

Je kunt me mailen via nt2.interneth.net.

Paul Meijer
5
trainingen, workshops & cursussen / Zaterdag 4 april 2020: inspirerende conferentie
« Laatste bericht door Nicole de Boer Gepost op januari 25, 2020, 20:21:23  »
INSPIRERENDE CONFERENTIE
Op zaterdag 4 april 2020 vindt in Ermelo de Dynamic Language Learning conferentie plaats. Taaldocenten uit diverse Europese landen (en de VS) komen workshops geven over hoe je je taallessen zo leuk en begrijpelijk mogelijk maakt en hoe je bijna de hele les in de doeltaal kunt spreken. De voertaal is Engels, maar een aantal docenten NT2 geeft ook een workshop, onder wie Janique Vanderstocken, die in België aan alfa’s lesgeeft. Haar workshop gaat over Embedded Reading: lezen op verschillende niveau’s. En Marianne de Best, werkzaam op de British School in Den Haag geeft een workshop over Reader's Theater. Nicole de Boer zal vertellen hoe je tekenen in de taalles kunt gebruiken als krachtig instrument. Ook TPR zal niet ontbreken. Nieuwsgierig geworden? Meer informatie over het programma, de presentatoren en de aanmelding vind je hier: https://www.dynamiclanguagelearning.com/conference-programma
6
Te koop aangeboden / Re: Taalriedels, gratis
« Laatste bericht door Pdus Gepost op januari 25, 2020, 15:25:57  »
Ik heb wel interesse in Taalriedels.
7
Te koop aangeboden / Taalriedels, gratis
« Laatste bericht door willy222 Gepost op januari 25, 2020, 14:26:44  »
Wie wil mijn map Taalriedels hebben? Ik doe er niets meer mee.
8
docent gevraagd / Edu4u is op zoek naar een NT2 docent voor de weekenden in Amsterdam
« Laatste bericht door educationforyou Gepost op januari 15, 2020, 14:42:32  »
Edu4u is 2.5 jaar geleden opgericht door voormalige vluchtelingen met het doel nieuwkomers te begeleiden naar een studie en/of baan toe in Nederland. Met ons cursusaanbod bereiden wij studenten voor op toelatingsexamens voor vele HBO en Universitaire studies. Inmiddels begeleiden wij meer dan 300 gemotiveerde studenten die uit het hele land naar Amsterdam komen. Om u een beter beeld te geven over hoe wij te werk gaan, delen wij graag de volgende video met u: https://www.youtube.com/watch?v=DGuQXSTGJho&t=71s

Een goede beheersing van de Nederlandse taal is uitermate belangrijk voor het succesvol kunnen beginnen met een studie of een baan. Daarom willen wij graag begin februari ook beginnen met het verzorgen van lessen Nederlands op verschillende niveaus (A2, B1 en B2). De lessen vinden in het weekend op zowel de zaterdag als de zondag plaats en duren 3 uur per les (van 11:00-14:00 of van 14:30-17:30). Iedere cursusperiode zal +/- 12 weken duren. Daarnaast vinden de lessen plaats in Amsterdam.

Voor deze lessen zijn wij, met ingang van begin februari, op zoek naar een enthousiaste, ervaren en gecertificeerde NT2 docent. In principe zijn wij op zoek naar een docent die twee groepen op zich zal nemen, maar in overleg kunnen we dit aanpassen. Verder bieden wij een marktconform salaris (een ZZP contract is ook mogelijk).

Bent u in het weekend beschikbaar? Lijkt het u leuk om bij te dragen aan ons mooie project waarin nieuwkomers begeleid worden naar een nieuwe toekomst in Nederland? Wilt u in een energieke en dynamische omgeving werken? Bent u initiatiefrijk en wilt u werken op een plek waar je je creativiteit kan uiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij interesse kunt u uw CV en korte motivatie sturen naar sollicitaties@edu4u.nl.
9
Module NT1 van de opleiding Docent Basisvaardigheden

Kansen voor docenten NT2
Laaggeletterdheid staat overal op de agenda. Docenten met kennis en ervaring op het gebied van laaggeletterdheid worden steeds meer gevraagd. Voor docenten NT2 biedt de opleiding tot docent Basisvaardigheden dan ook kansen om het werkveld uit te breiden.   

In 2019 is een enthousiaste groep docenten gestart. Van hen hoorden we: 'De geleerde inzichten pas ik direct toe bij mijn NT1 cursisten. De kwaliteit van mijn lessen en de opbrengst van de cursisten is verhoogd.' En: 'Eindelijk de cursus die ik al drie jaar geleden had willen volgen, eindelijk een kans om te snappen wat ik nou eigenlijk aan het doen ben, eindelijk een stimulerend samenwerkingsverband met collega's om in de diepte ons vak te bespreken!'

Er start een nieuwe groep op 1 april 2020. Deze opleiding wordt verzorgd door het ITTA, in samenwerking met coryfeeën uit het NT1-werkveld. Als je meer wilt weten over de module (inhoud, voorwaarden, etc.) dan kun je kijken op de pagina Opleiding docent NT1 (https://www.itta.uva.nl/trainingen/opleiding-docent-nt1-68) op de website van het ITTA. Bij vragen: neem gerust contact op: info@itta.uva.nl.
10
docent gevraagd / NT2-docent gezocht voor project in Rotterdam
« Laatste bericht door EchtNederlands Gepost op januari 14, 2020, 11:43:00  »
Beste NT2-docent,

We zijn op zoek naar enthousiaste NT2-docenten voor een leuk, nieuw project in Rotterdam op het gebied van taal en basisvaardigheden. Ben jij beschikbaar vanaf eind januari voor tenminste 2 dagdelen per week? Stuur ons dan snel een bericht via info@echtnederlands.nu.

Je vindt de hele vacature op onze website: www.echtnederlands.nu/vacature-docent-nt2-voor-project-taal-voor-het-leven-rotterdam/

Vriendelijke groet,
Echt Nederlands


Pagina's: [1] 2 3 ... 10