Recente berichten

Pagina's: 1 ... 8 9 [10]
91
docent gevraagd / Gecertificeerd NT2 docent gezocht voor opstellen en afnemen NT2-II toets
« Laatste bericht door Marlies_1234 Gepost op maart 20, 2019, 10:50:00  »
Voor een onderwijsinstelling in de Randstad zoek ik een (of voor punt 2 meerdere) gecertificeerd NT2 docent die de volgende diensten kan leveren:

1. Het leveren van 2 schriftelijke toetsen inclusief nakijkmodel om lees-/schrijfvaardigheid op niveau NT2-II te toetsen. Opleverdatum: Medio mei.

2. Het uitvoeren van mondelinge toetsen om luister-/spreekvaardigheid op niveau NT2-II te toetsen. Planning: In overleg te bepalen data in de periode juni t/m augustus.
92
docent gevraagd / Docent gevraagd alfabetisering
« Laatste bericht door Rob Gepost op maart 19, 2019, 21:20:25  »
Amronis Instituut te Amsterdam zoekt met spoed docenten voor alfa-groepen.
Heb je interesse?
Mail dan naar info@amronis.nl
93
trainingen, workshops & cursussen / Praktische bijscholingen
« Laatste bericht door Olijhoek-Valk Gepost op maart 19, 2019, 09:11:44  »
Vita en Anja van Taalbureau Olijhoek & Valk geven dit jaar onder de titel Praktische bijscholingen workshops in Zwolle, Rotterdam en Eindhoven. Wil je meer werkvormen leren gebruiken, buitenschoolse opdrachten een goede plek in je lessen geven, je bekwamen in uitspraakonderwijs, je interculturele competenties vergroten of beter leren differentiëren in homogene of heterogene groepen, bekijk dan de folder op onze website: www.olijhoek-valk.nl (Wat doen wij? - Praktische bijscholingen). Graag tot ziens!
94
stageplaatsen / Re: Stage/werk te Venray en Horst
« Laatste bericht door Starhata Gepost op maart 18, 2019, 06:01:36  »
I come to find people who think like me. Can talk easily
95
nieuws / Re: Plaatsen beschikbaar voor de Masterclass Ïnterculturele Competenties bij VU-NT2
« Laatste bericht door Starhata Gepost op maart 18, 2019, 06:01:00  »
Like this website that has all the information and knowledge for everyone who comes to find information.
96
docent gevraagd / Eloquent zoekt een ervaren NT2-trainer in Dordrecht
« Laatste bericht door Eloquent Gepost op maart 12, 2019, 20:25:41  »
Eloquent Taaltrainingen is op zoek naar een ervaren NT2-trainer voor een individuele training ´Nederlands op de werkvloer´ bij een chemiebedrijf. Het gaat om een Marokkaanse medewerker die al langere tijd in Nederland woont en goed aanspreekbaar. is. Hij moet beter mondeling leren communiceren met zijn collega's en leidinggevenden, en werkgerelateerde zaken als veiligheids- en werkinstructies beter leren lezen. Ook moet hij beter e-mails leren lezen en schrijven. Het gaat om 20 wekelijkse lessen van 1,5 uur. Lesdag en -tijd zijn nog niet bekend. De juiste trainer is regelmatig op de werkvloer te vinden om schriftelijk materiaal te verzamelen, en om met de leidinggevende te spreken over de lesinhoud en de cursist. Het genoemde tarief is inclusief btw. Reiskosten kunnen helaas niet worden vergoed. Bij interesse graag reageren met cv via eggertaal@hetnet.nl
97
nieuws / Post-bachelor opleiding docent NT2 Fontys Tilburg
« Laatste bericht door Annette Hurkmans Gepost op maart 12, 2019, 15:09:47  »
In september 2019 starten we weer met 2 groepen van de Post-bachelor opleiding docent NT2. De opleiding wordt  uitgevoerd op locatie van de Lerarenopleiding van Fontys in Tilburg. Voor meer informatie en aanmelden: https://fontys.nl/Professionals-en-werkgevers/Opleidingen-en-cursussen/Post-bacheloropleiding-Docent-NT2.htm.
98
nieuws / Scholing voor NT2-docenten Fontys Tilburg
« Laatste bericht door Annette Hurkmans Gepost op maart 12, 2019, 14:54:15  »
Wil je je kennis op het gebied van NT2 verbreden of opfrissen en ideeën opdoen voor de lespraktijk? Meld je dan aan voor een van de scholingen van Fontys Pro Educatie in Tilburg via http://www.fontys.nl/educatie/NT2.

99
docent gevraagd / Eloquent zoekt een ervaren NT2-trainer in Scherpenzeel
« Laatste bericht door Eloquent Gepost op maart 08, 2019, 12:10:41  »
Eloquent Taaltrainingen is op zoek naar een ervaren NT2-trainer voor een individuele training ´Nederlands op de werkvloer´ bij een bedrijf dat tapijttegels produceert. Het gaat om een gemotiveerde Poolse medewerkster die goed aanspreekbaar is en snel leert, en de taal beter moet leren beheersen om in aanmerking te komen voor vast dienstverband. Het gaat om 20 wekelijkse lessen van van 14.45 tot 16.15 uur, die op een dinsdag, woensdag of donderdag worden gegeven. De juiste trainer is geregeld op de werkvloer te vinden om schriftelijk materiaal te verzamelen, en om met de leidinggevenden te spreken over de lesinhoud en de cursist. Het genoemde tarief is inclusief btw. Reiskosten kunnen helaas niet worden vergoed. Bij interesse graag je reactie met cv sturen naar eggertaal@hetnet.nl
100
trainingen, workshops & cursussen / Re: docenten opleiding NT2 op afstand mogelijk?
« Laatste bericht door SheriSima Gepost op februari 27, 2019, 11:58:58  »
Neviem, koľko mi môže pomôcť získať tieto informácie, pretože chcem získať prístup k množstvu informácií, neviem, ako mi pomôcť?
Pagina's: 1 ... 8 9 [10]