Auteur Topic: Met spoed gevraagd: Taaldocent NT2 voor Taalhuis Veenendaal  (gelezen 965 keer)

Petra Boelhouwer

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 1
    • Bekijk profiel
Met spoed gevraagd: Taaldocent NT2 voor Taalhuis Veenendaal
« Gepost op: augustus 08, 2016, 16:13:26 »
Bibliotheek Veenendaal stelt burgers in staat mee te komen in de maatschappij. Wij hebben een brede dienstverlening met speciale aandacht voor groepen die extra ondersteuning en stimulering nodig hebben. De focus ligt op het versterken van basisvaardigheden (o.a. lezen en digitale vaardigheden) en bestrijding van laaggeletterdheid. Het nieuw op te richten Taalhuis staat midden in de lokale samenleving, in verbinding met alle relevante partijen, en heeft een herkenbare, fysieke ontmoetingsplek in de Bibliotheek waar mensen met een achterstand verder worden geholpen.
Wij zijn voor ons Taalhuis op zoek naar een Freelance Docent Taalhuis (6 uur p.w.)

Tijdens de spreekuren van het Taalhuis verzorg je de intakes en stel je een effectief taaltraject vast. Je begeleidt en schoolt vrijwilligers die ingezet worden voor taalactiviteiten. Je werkt nauw samen met de taalhuiscoƶrdinator. De opening van het Taalhuis vindt plaats op donderdag 8 september 2016.

Profiel
Je hebt een HBO werk- en denkniveau (voorkeur opleiding Docent NT1 en NT2) en minimaal 5 jaar ervaring als docent in het lesgeven aan autochtone en allochtone laaggeletterden. Je hebt kennis van geƫigende didactiek, onderwijsleermiddelen en taalassessments en ervaring met het begeleiden van vrijwilligers. Je bent flexibel, ondernemend en een echte teamplayer.

Informatie
Voor verdere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Petra Boelhouwer, projectleider voor de ontwikkeling van het Taalhuis, pboelhouwer@bibliotheekveenendaal.nl

Sollicitatie
Jouw sollicitatiebrief en CV stuur je  naar Bibliotheek Veenendaal, t.a.v. Petra Boelhouwer, pboelhouwer@bibliotheekveenendaal.nl