Auteur Topic: Docenten NT2 voor diverse trajecten in Amsterdam  (gelezen 811 keer)

Ellen Dijkstra

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 12
    • Bekijk profiel
Docenten NT2 voor diverse trajecten in Amsterdam
« Gepost op: september 15, 2016, 11:49:54 »
TopTaal zoekt gecertificeerde NT2-docenten in Amsterdam

Heeft de Nederlandse taal geen geheimen voor jou en wil je jouw kennis en enthousiasme graag overbrengen aan onze cursisten die de Nederlandse taal (beter) onder de knie willen krijgen? Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in het onderwijs binnen een informele werkplek? Dan zoeken wij jou, want binnenkort starten er weer nieuwe taalcursussen op diverse locaties in Amsterdam.

Wat ga je doen?
Het verzorgen van taaltrajecten in het kader van een van onderstaande trajecten:
- Taal voor Beginners
- Taal en Werk
- Taal en Participatie
- Taal voor Gevorderden
- Taal en Persoonlijke Financiële Administratie
- Voorbereiding op Inburgeringsexamen
- Voorbereiding op Staatsexamen I en II
Wij werken met een vast lesprogramma en groepen op verschillende niveaus. Onze NT2-docenten geven taalles met als doel de participatie in de samenleving te vergroten. Bij de duale trajecten van de gemeente Amsterdam begeleiden docenten de cursisten bij het samenstellen van een portfolio en bij het in praktijk brengen van de taal op een taal-oefenplek. Bij de overige trajecten bereid je de cursisten voor op de verschillende examenonderdelen.

Wat vragen we?
Je bent in het bezit van een geldig VAR WUO en je hebt het certificaat NT2-docent. Daarnaast ben je twee tot drie dagen – overdag en/of ’s avonds – per week beschikbaar. Je bent flexibel ten aanzien van uren en leslocaties en je woont in (de directe omgeving van) Amsterdam. Je hebt voldoende kennis en vaardigheid op het gebied van vakinhoud en didactiek om een krachtige leeromgeving tot stand te brengen. Uiteraard heb je ervaring en affiniteit met onze doelgroep en ben je een enthousiaste motivator.

Docent NT2 worden in Amsterdam?
Stuur je motivatiebrief met CV naar solliciteren@toptaalgroep.nl onder vermelding van ‘NT2 docent Amsterdam’.