Author Topic: Lest Best in Utrecht zoekt op korte termijn een NT2 docent  (Read 492 times)

elsverplanke

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Vacature NT2 docent in Utrecht

Lest Best in Utrecht zoekt op korte termijn een nieuwe collega voor minimaal zes dagdelen per week. Het gaat in eerste instantie om een periode tot september 2017 vanwege vervanging, maar gezien de grote vraag naar onze cursussen gaan we ervan uit dat het daar niet bij blijft.

We zijn gevestigd in het centrum van Utrecht. Onze doelgroep bestaat uit hoogopgeleide anderstaligen en expats. Een groot deel van onze cursisten is vluchteling. We bieden een traject van circa een jaar tot B2-niveau. Kijk voor meer informatie op www.lestbest.nl.

Functie-eisen:
Je hebt ervaring met NT2-onderwijs aan hoogopgeleide anderstaligen, met name vluchtelingen;
Je hebt bij voorkeur ervaring met de volgende methodes: Nederlands in Gang, Nederlands in Actie en of Nederlands op Niveau;
Je hebt er geen moeite mee om een groep te delen met een collega;
Je kunt goed werken met een gedetailleerd lesprogramma.

Wij zoeken een docent die d.m.v een certificeringstraject, post Hbo-opleiding of NT2-specialisatie gekwalificeerd is (of daarmee bezig is) om als NT2-docent te werken. Ons docententeam bestaat op dit moment uit elf docenten met een vaste of tijdelijke aanstelling (geen ZZP’ers). Daarnaast is er een officemanager en werken er vrijwilligers die conversatie en logopedie geven.

We bieden onze cursisten een intensief jaartraject van A1 tot en met B2 niveau bestaande uit acht cursussen van zes weken. Hiervoor hebben we eigen lesprogramma’s ontwikkeld bij de lesmethodes Nederlands in Gang, Nederlands in Actie en Nederlands op Niveau.

Kijk voor meer informatie over onze doelgroep, ons cursusaanbod en dergelijke op www.lestbest.nl.
Je kunt je brief en CV sturen naar elsverplanke@lestbest.nl.
Als je niet aan de functie-eisen voldoet, kunnen we je sollicitatie niet in behandeling nemen.

« Last Edit: January 20, 2017, 16:15:18 by elsverplanke »