Auteur Topic: Professionalisering Docent NT1 - Er start een nieuwe groep in april 2020!  (gelezen 93 keer)

Petra Popma

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 8
Module NT1 van de opleiding Docent Basisvaardigheden

Kansen voor docenten NT2
Laaggeletterdheid staat overal op de agenda. Docenten met kennis en ervaring op het gebied van laaggeletterdheid worden steeds meer gevraagd. Voor docenten NT2 biedt de opleiding tot docent Basisvaardigheden dan ook kansen om het werkveld uit te breiden.   

In 2019 is een enthousiaste groep docenten gestart. Van hen hoorden we: 'De geleerde inzichten pas ik direct toe bij mijn NT1 cursisten. De kwaliteit van mijn lessen en de opbrengst van de cursisten is verhoogd.' En: 'Eindelijk de cursus die ik al drie jaar geleden had willen volgen, eindelijk een kans om te snappen wat ik nou eigenlijk aan het doen ben, eindelijk een stimulerend samenwerkingsverband met collega's om in de diepte ons vak te bespreken!'

Er start een nieuwe groep op 1 april 2020. Deze opleiding wordt verzorgd door het ITTA, in samenwerking met coryfee├źn uit het NT1-werkveld. Als je meer wilt weten over de module (inhoud, voorwaarden, etc.) dan kun je kijken op de pagina Opleiding docent NT1 (https://www.itta.uva.nl/trainingen/opleiding-docent-nt1-68) op de website van het ITTA. Bij vragen: neem gerust contact op: info@itta.uva.nl.
« Laatst bewerkt op: maart 09, 2020, 14:20:52 door Petra Popma »