Auteur Topic: Professionaliseren en netwerken in het noorden (PENN)  (gelezen 1351 keer)

Olijhoek-Valk

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 13
Professionaliseren en netwerken in het noorden (PENN)
« Gepost op: december 23, 2015, 10:04:39 »
Naar studiedagen gaan, collega’s ontmoeten, met hen praten over het vak – dat willen veel docenten. Helaas is het niet altijd mogelijk naar het midden of westen af te reizen voor studiemiddagen. Daarom lanceert Taalbureau Olijhoek & Valk een nieuw initiatief: een avond in het noorden waarin je een korte workshop of presentatie volgt, daar met andere collega’s over doorpraat en tussendoor ook contacten legt met collega’s in je eigen regio.
We starten in Assen en Hoogeveen, waar Anja een workshop over schrijven geeft. In veel leergangen staan schrijfopdrachten aan het einde van een hoofdstuk. Maar leren je cursisten zo genoeg om goed te kunnen schrijven? Hoe oefen je met hen de vorm van de teksten? En hoe krijgen ze lol in het schrijven? Daarna is er ruimte om in kleine groepjes aan de hand van vragen door te praten over deze workshop en zo ook kennis te maken met collega’s uit je regio. Je gaat weg met tips, werkvormen en schrijfopdrachten én met nieuwe contacten.

Praktische informatie
Voor wie: NT2-docenten in het noorden
Wat: workshop van 75 minuten, aansluitend in groepjes reflecteren op je eigen schrijfonderwijs
Wanneer & waar: maandag 25 januari in Assen, donderdag 4 februari in Hoogeveen
Tijdstip: 18.00-21.00 uur
Aanmelden: stuur een mailtje naar info@olijhoek-valk.nl, je ontvangt dan alle informatie en de factuur
Kosten: van € 45 voor € 40
Minimaal 8 deelnemers per avond, maximaal 25
De inhoud van beide avonden is hetzelfde.

Kun je nu niet, maar zou je een volgende keer wel willen komen? We zijn van plan om dit vaker te organiseren en willen graag weten hoeveel docenten geïnteresseerd zijn in dit initiatief. Stuur ons een mail, dan houden we je op de hoogte van onze verdere plannen.

Woon je in het oosten, zuidoosten, zuidwesten of zuiden van het land en lijkt het je leuk als zo’n bijeenkomst ook bij jou in de buurt plaatsvindt? Mail ons en we nemen contact met je op.